ORDU / FATSA - Şehit Ümit Kesti Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şehit Ümit Kesti Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Evkaf Mah. Arslan Aydınlık Cad. No37 Fatsa/ ORDU
Vizyon
Şehit Ümit Kesti Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak vizyonumuz okulumuzda ve laboratuvarımızda yapılan çalışmalar ile ülkemizi tarım alanında gelişmiş ülkeler seviyesine taşımaktır. Öğrencilerimizin üniversite ve diğer ilgili paydaşların altyapılarından faydalanarak en iyi şekilde temel eğitimlerini almalarını sağlamaktır. Yapılacak eğitim öğretim ve araştırma geliştirme faaliyetlerini öğrenci ve öğretmenlerimizin tam katılımı ile farklı disiplinleri bir araya getirerek tarım alanına teknoloji ve yenilikçi yaklaşımlar geliştirmek temel vizyonumuzdur.
Misyon
Bölgemizde açılan ilk ve tek Tarım Meslek Lisesi olarak misyonumuz tarım alanında, üniversiteler ve ilgili diğer paydaşlarımız ile işbirliği içerisinde öğrencilerimizi en donanımlı şekilde yetiştirmektir. Mezunlarımızı yenilikçi ar-ge ekosisteminde birer girişimci, kendi alanlarında lider ve tüm insanlığa faydalı bireyler olarak hayata hazırlamak temel misyonumuzdur.
08:20/17:00
Merkezi
Dolmuş hattı ile.
İlçe Merkezi
Ordu İl Merkezine 39 km, Fatsa İlçe Merkezine 0 km.
191,8451-291,7790